Black Friday Udsalg 2018

Her er en liste over alle de fantastiske Black Friday rabatter. Som du kan se, så bliver årets Black Friday udsalg endnu engang fyldt til randen med super gode tilbud:

Miinto

Spar op til 60%

Hos Miinto finder du tøj og sko til kvinder, mænd og børn som du ellers kun finder i fysiske butikker i Danmark:

Boozt

Spar op til 50%

Hos Boozt finder du alle de mest eksklusive brands, til nettets bedste priser. Boozt har naturligvis tøj, sko og accessories til kvinder, mænd og børn:

StylePit

Spar op til 70%

StylePit har i mange år været Danmarks favorit webshop takket være deres store udvalg af mode til fornuftige priser - til kvinder, mænd og børn:

Ellos

Spar op til 50%

Hos Ellos finder du altid et fantastisk varieret udvalg af mode, alt lige fra tøj, sko og skønhedsprodukter, til Kvinder, Mænd og Børn:

Spartoo

Spar op til 70%

Kæmpe udvalg af Sko, Tasker og Tøj, med masser af gode tilbud:

Lookfantastic

Info Coming Soon!

Leder du efter skønhedsprodukter, fx makeup, haircare eller ting til neglene, så tag et kig hos Lookfantastic - kæmpe udvalg til super priser:

Sarenza

Spar op til 70%

Hos Sarenza byder de på et gigantisk udvalg af sko & tasker til kvinder, mænd og børn:

Nelly

Spar op til 70%

Hos Nelly har de et stort udvalg af super lækkert tøj og fede sko til kvinder, til meget rimelige priser:

ASOS

Info Coming Soon!

Britiske ASOS har længe været populært her i Danmark for deres fantastiske udvalg af den hotteste mode til kvinder & mænd:

Hvad er Black Friday?

Black Friday, eller Sorte Fredag som det bliver kaldt visse steder i Danmark, er oprindeligt en Amerikansk tradition. Den falder første fredag efter Thanksgiving, en af de mest betydningsfulde traditioner i USA, og bliver betragtet som startskuddet til årets julehandel. En lang række af butikker fejrer dette ved at åbne meget tidligt på dagen, med en stor mængde af super tilbud og kæmpe rabatter. Derfor boomer salget på Black Friday og for mange butikker er dette årets mest profitable dag. I Danmark er der mange butikker, specielt online webshops, der også følger denne Amerikanske tradition og fejrer det med masser af gode tilbud hele dagen.

Så hvis du leder efter lidt nyt tøj, nye sko eller andre mode accessories, til dig selv eller måske som julegave til en du har kær, så sørg for at udnytte de kæmpe store rabatter du finder på Black Friday og få trykket på den "Køb nu" knap inden det er for sent. Faktisk bør du holde øje med butikkerne i dagene op til Black Friday, for der bliver ofte tyvstartet med gode tilbud i ugen op til den store dag.

Her over har vi samlet nogle af de bedste online webshops med de bedste Black Friday tilbud, så tag et kig. God tilbudsjagt!

Menu
Navigation